GRÁNÁTALMÁS, GRÍZPUDING KUKORICADARÁBÓL

 

Hozzávalók 4 személyre

[a szögletes zárójelben lévő számok az egyszemélyes adag mennyiségére vonatkoznak]

  • 600 ml [125 ml] mandulatej
  • 1 csomag [1/4 csomag] vaníliapuding –amennyiben gluténmentes változatban készítjük, ügyeljük a pudingpor mentességére
  • 4 evőkanál [1 evőkanál] eritritol
  • 4 teáskanál [1 teáskanál] kukoricadara
  • 1 db [50 g] gránátalma

Elkészítés

500 ml mandulatejet felteszünk forrni, hozzákeverjük a kukoricadarát. A pudingport simára keverjük az édesítőszerrel és maradék (100 ml) mandulatejjel, majd a forrásban lévő mandulatejhez adjuk. A kész pudingot tálkákba merjük, gránátalmával díszítjük, frissen és hűtve egyaránt finom.

 

1 adag energia- és tápanyagtartalma:

energia: 84 kcal
szénhidrát: 15 g
rost: 2 g
zsír: 2 g
fehérje: 2 g