GRÁNÁTALMÁS, GRÍZPUDING KUKORICADARÁBÓL
Hozzávalók 4 személyre
[a szögletes zárójelben lévő számok az egyszemélyes adag mennyiségére vonatkoznak]
- 600 ml [125 ml] mandulatej
- 1 csomag [1/4 csomag] vaníliapuding –amennyiben gluténmentes változatban készítjük, ügyeljük a pudingpor mentességére
- 4 evőkanál [1 evőkanál] eritritol
- 4 teáskanál [1 teáskanál] kukoricadara
- 1 db [50 g] gránátalma
Elkészítés
500 ml mandulatejet felteszünk forrni, hozzákeverjük a kukoricadarát. A pudingport simára keverjük az édesítőszerrel és maradék (100 ml) mandulatejjel, majd a forrásban lévő mandulatejhez adjuk. A kész pudingot tálkákba merjük, gránátalmával díszítjük, frissen és hűtve egyaránt finom.
1 adag energia- és tápanyagtartalma:
energia: 84 kcal
szénhidrát: 15 g
rost: 2 g
zsír: 2 g
fehérje: 2 g