Hozzávalók 5 adaghoz

  • 20 dkg rizstészta
  • 25 dkg fejes káposzta
  • 25 dkg lila káposzta
  • 25 dkg sárgarépa
  • 5 dkg étolaj
  • 25 dkg csirkemell
  • szójaszósz
  • petrezselyem

A tésztát szárazon kissé átpirítjuk, majd enyhén sós vizet öntve rá megfőzzük. A káposztát, a répát és a csirkehúst vékony csíkokra vágjuk, olajon átfuttatjuk. A húst kevés vizet öntve alá puhára pároljuk. Ha az összetevők elkészültek, a zöldségeket és a húst a leszűrt tésztához keverjük, sóval, ízlés szerint szójaszósszal és finomra vágott petrezselyemmel ízesítjük. Összemelegítés után tálaljuk.

Energia: 234.1 kcal
Szénhidrát: 18.5 g
Fehérje: 15.2 g
Zsír: 11.0 g

Nagy Margit receptje