Hozzávalók 4 adaghoz

  • 80 dkg burgonya
  • 50 dkg csirkemell
  • 20 dkg zöldpaprika
  • 15 dkg paradicsom
  • 2 db tojás
  • 3 dl kefir
  • 3 ek. étolaj

A négy szeletbe vágott csirkemellet megsózzuk és olajban megsütjük. A héjában megfőtt burgonyát meghámozzuk, felkarikázzuk. Kevés olajjal kikenünk egy tűzálló tálat, majd egy réteg burgonyával kibéleljük. Rátesszük a felkarikázott paprika és paradicsom felét, meglocsoljuk kefirrel. Ráhelyezzük a csirkeszeleteket, tetejére főtt tojáskarikákat, paradicsomot, paprikát teszünk és a maradék burgonyával befedjük. Kefirrel leöntve készre sütjük.

Energia: 513.4 kcal
Szénhidrát: 44.1 g
Fehérje: 43.4 g
Zsír: 15.7 g

Nagy Margit receptje