Hozzávalók 4 adaghoz
- 80 dkg burgonya
- 50 dkg csirkemell
- 20 dkg zöldpaprika
- 15 dkg paradicsom
- 2 db tojás
- 3 dl kefir
- 3 ek. étolaj
- só
A négy szeletbe vágott csirkemellet megsózzuk és olajban megsütjük. A héjában megfőtt burgonyát meghámozzuk, felkarikázzuk. Kevés olajjal kikenünk egy tűzálló tálat, majd egy réteg burgonyával kibéleljük. Rátesszük a felkarikázott paprika és paradicsom felét, meglocsoljuk kefirrel. Ráhelyezzük a csirkeszeleteket, tetejére főtt tojáskarikákat, paradicsomot, paprikát teszünk és a maradék burgonyával befedjük. Kefirrel leöntve készre sütjük.
Energia: 513.4 kcal
Szénhidrát: 44.1 g
Fehérje: 43.4 g
Zsír: 15.7 g
Nagy Margit receptje