Hozzávalók 4 adaghoz

  • 50 dkg paradicsom
  • 50 dkg cukkini
  • 10 dkg vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 6 dkg Óvári sajt
  • 3 ek. étolaj
  • 2 dl kefir
  • 1 db tojássárgája
  • bors
  • szerecsendió

Az apróra vágott hagymát világossárgára pirítjuk, beterítjük vele egy tűzálló tál alját. Rászórjuk a vékony szeletekre vágott fokhagymát, majd váltakozva ráterítjük a cukkini- és paradicsomszeleteket. Sóval, borssal, őrölt szerecsendióval fűszerezzük. Beszórjuk a reszelt sajttal, leöntjük a tojássárgájával elkevert kefirrel. Forró sütőben 10–15 percig sütjük.

Energia: 251.3 kcal
Szénhidrát: 18.6 g
Fehérje: 10.9 g
Zsír: 14.2 g

Nagy Margit receptje