Hozzávalók 4 adaghoz

  • 50 dkg csirkecomb
  • 3 dkg liszt
  • 2 ek. étolaj
  • 2 dl kefir
  • 1 tk. fűszerpaprika
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 3 dkg füstölt sajt
  • bors

A két darab csirkecombot kettévágjuk, bőrét lehúzzuk, besózzuk. A lisztet összekeverjük a paprikával, borssal, a húsdarabokat egyenként megmártjuk a fűszeres lisztben, majd egymás mellé tűzálló tálba rakjuk. A kefirben elkeverjük az olajat, a zúzott fokhagymát, a reszelt sajtot, kevés sót és a megmaradt paprikás lisztet, majd rákenjük a combok tetejére. A tálat befedjük alufóliával és előmelegített sütőben kb. 40 percig sütjük.

Energia: 308.9 kcal
Szénhidrát: 10.2 g
Fehérje: 30.7 g
Zsír: 15.5 g

Nagy Margit receptje