Hozzávalók 4 adaghoz
- 50 dkg csirkecomb
- 3 dkg liszt
- 2 ek. étolaj
- 2 dl kefir
- 1 tk. fűszerpaprika
- 2 gerezd fokhagyma
- 3 dkg füstölt sajt
- só
- bors
A két darab csirkecombot kettévágjuk, bőrét lehúzzuk, besózzuk. A lisztet összekeverjük a paprikával, borssal, a húsdarabokat egyenként megmártjuk a fűszeres lisztben, majd egymás mellé tűzálló tálba rakjuk. A kefirben elkeverjük az olajat, a zúzott fokhagymát, a reszelt sajtot, kevés sót és a megmaradt paprikás lisztet, majd rákenjük a combok tetejére. A tálat befedjük alufóliával és előmelegített sütőben kb. 40 percig sütjük.
Energia: 308.9 kcal
Szénhidrát: 10.2 g
Fehérje: 30.7 g
Zsír: 15.5 g
Nagy Margit receptje