Videók2017-06-08T08:26:48+00:00

Videók

Almásy Csilla gyógytornász – fizioterapeuta

Trailer

Beszélgetés

15 perces gyakorlatsor

“A 2-es típusú cukorbetegség kezelésében egy teljes életmódváltó programra van szükség. Ennek a programnak az egyik része a gyógyszeres kezelés, második pillére a diéta, a harmadik pedig a mozgásterápia.”

Prof. Dr. Pánczél Pál

A rögzült életmódbeli szokásaink közül számos káros hatással van egészségünkre és a 2-es típusú cukorbetegségre. A legtöbb ember számára a régi szokások megváltoztatása rendkívül nehéz feladat. Ha Önnek 2-es típusú cukorbetegsége van, nagyon fontos, hogy az étkezését és a fizikai aktivitását egészséges szemléletmóddal közelítse meg, mert az segít abban, hogy vércukorszintje biztonságos tartományban maradjon.

Miért szükséges életmódot váltani?

Fizikai aktivitás

Étkezések száma

Diéta

Nassolás

A fenti információk és kezelési tanácsok egy általános irányelvet képviselnek, és nem helyettesítik az orvosi véleményt. Az Ön egészségi állapotával vagy kezelésével kapcsolatban az elsődleges információforrás a kezelőorvosa kell legyen. Ha bármilyen kérdése van egészségi állapotával vagy a kezelésével kapcsolatban, lépjen kapcsolatba kezelőorvosával!

Tájékoztatjuk, hogy ez az oldal Google Analytics cookie-kat használ. További információk: Cookie szabályzat.     RENDBEN